Contact

Contact

Wil je optreden op een professioneel podium, zelf een evenement organiseren of gewoon meer informatie? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Onderaan de pagina vind je trouwens de routebeschrijving naar Azotod: zo verdwaal je tenminste niet als je naar Let’s Dance of Ben Liebrand komt.

Muziekpodium Azotod
Bezoekadres: Meerndijk 126, 3454 HV, De Meern
E: info@azotod.nl

Joop de Lange: Zakelijk Leider & Pre Productie
Lotte Ruules: Productie & PR
Sep Snier: Hoofd Techniek

Lara Mahu: Uitvoerend Productie
Luca de Vlieger: Uitvoerend Productie

Autoroute
Vanuit Amsterdam, Den Bosch en Arnhem: Ga de A12 op richting Den Haag en neem afslag 15 De Meern. Onderaan de afslag rechtsaf en bij de volgende stoplichten linksaf. Je ziet Muziekpodium Azotod nu aan je rechterhand liggen. Vanuit Den Haag: Ga de A12 op richting Utrecht en neem afslag 15 De Meern. Onderaan de afslag linksaf en bij de volgende stoplichten rechtdoor. Je ziet Muziekpodium Azotod nu aan je rechterhand liggen.

Openbaar vervoer
Plan je reis via www.9292ov.nl.

Fiets
Woon je in de buurt? Kom lekker met de fiets naar Azotod. Dat is goedkoop, gezond én we hebben een prettige fietsenstalling.

Pin Only
Ook handig om te weten. In Azotod kun je alleen digitaal betalen. Dat betekent dat je je kaartje aan de deur pint en de consumpties aan de bar alleen met je pinpas kunt betalen. Als je nog oude oranje Azotod munten thuis hebt liggen; geen paniek. Je kunt hier voorlopig ook nog mee betalen. Alles digitaal dus ook de kluizen. Hiervoor kan je een pasje kopen bij de bar voor €3,00.