The Redband *UITVERKOCHT*

The Redband *UITVERKOCHT*

The Redband *UITVERKOCHT*

The Redband *UITVERKOCHT*

za 24 feb 2024 @ 20:30 - 02:00

vvk: € 12,50 deur: € 15
aanvang: 21:00u

Jubileumconcert The Redband.

Juli 1981 op vakantie in Frankrijk begon voor Ben Vermey en Geert Bijvoet hun muziekcarrière. Muziek makend met de pannen op de camping vroegen zij zich af….waarom geen bandje beginnen? Paul Gruters ging basgitaar leren spelen. Eerst Jan van Seumeren(die als een rode draad door 42 jaar Redband loopt) als zanger, maar toen ene Arie hoorde van een bandje was die niet meer te houden. Oefenen in een werfkelder op de Oudegracht in Utrecht, maar al vrij snel werd dit de Azotod waar we zeer welkom waren.

Zaterdag 13 maart 1982: Eerste optreden The Redband in de Azotod. Als voorprogramma van de band Roodvonk en met als toeschouwer Jeroen Schenkels, die later de gitarist, het muzikale brein zou worden in The Redband!!! Uitverkocht huis, razend enthousiast publiek, veel gekte op het podium….The Redband was geboren. Wie daar bij was….is het nooit vergeten…Nu exact 42 jaar later staan zij 24 februari 2024 opnieuw op hetzelfde podium in de Azotod als trotse Meernse band. , Met dezelfde intensiteit en gekte als toen en sinds jaren al aangevuld met drummer Peter, zangeres Peggy en toetsenman Bart.

Een jubileum…een feest…en een afscheid van Geert Slowhand Bijvoet als slaggitarist. Repertoire iets moderner dan toen, maar nog steeds de Meernse Redband. Iedereen wil dat natuurlijk mee maken. Zorg dat je op tijd bent met kaarten want het kon wel eens een propvolle Azotod gaan worden met, belooft zanger RooieArie, een Stille Bar omgetoverd tot Redband Museum! Waar ons grote spandoek nog zal ontbreken….die is al jaren kwijt….welke fan geeft hem ons weer terug voor dit jubileum optreden?

Tot de 24ste.                  GAAN              GAAN            GAAN

1544 1544 mensen hebben dit evenement bekeken.
Reacties zijn gesloten.