One after 909 & Between the Jars

One after 909 & Between the Jars

One after 909 & Between the Jars

One after 909 & Between the Jars

za 21 sep 2024 @ 20:00 - 01:00

vvk: € 20,60 deur: € 25

Waar The Beatles aan het einde van de jaren 60 pionierde met experimentele, psychedelische rock, zetten de bandleden van Between the Jars zich in het heden in om het rockgenre door te evalueren. Met de ervaren Beatles-tributeband ‘One After 909’ en Utrechtse rockband Between the Jars, zal Azotod op 21 september een podium zijn voor zowel de klassiekers van Paul, John, George en Ringo als een rockgeluid van de toekomst. Verwacht een veelzijdige en krachtige rockavond!

One After 909
De Beatles-tributeband ‘One After 909’, genoemd naar de gelijkluidende song van The Beatles, heeft inmiddels een grote (inter-)nationale bekendheid. De authenticiteit en de samenzang van ‘One After 909’ heeft de band meerdere malen naar de Cavern Club in Liverpool gebracht maar ook in de Indra Club in Hamburg hebben ze opgetreden. De band speelt een groot gedeelte van het totale Beatles repertoire en is op 21 september te bewonderen met hun blazerssectie ‘The Blue Meanies’ incl. piano. Het zien en horen van de band breng je terug naar de jaren ‘60 en met je ogen dicht dwaal je af naar de tijden van Paul, John, George en Ringo!

Between the Jars
Met meer dan 120 shows in binnen- en buitenland (India, Frankrijk en Duitsland), heeft Between the Jars zich ontwikkeld tot een ervaren liveband welke bekend staat om hun innemende shows. De afgelopen jaren kenden nieuwe hoogtepunten; zo verzorgden Between the Jars de aftershow van The Black Crowes in AFAS Live en bouwden ze hun eigen Sasapalooa Studios voor het opnemen van hun derde studioalbum ‘Happily Wasting Away’. Beïnvloed door een rijk scala aan invloeden, bevat het nieuwe werk experimentele nummers die de grenzen van het rockgenre opzoeken. Tegelijkertijd, is het herkenbare geluid van Between the Jars ook in dit album een constante; de unieke stem van Florian Albronda, atmosferische toetsen en extatische grooves.

535 535 mensen hebben dit evenement bekeken.
Reacties zijn gesloten.