Groenedijk 1-year Anniversary

Groenedijk 1-year Anniversary

Groenedijk 1-year Anniversary

Groenedijk 1-year Anniversary

za 16 dec 2023 @ 23:00 - 04:00

vvk: € 12,99 earlybird: € 9,80
aanvang: 23:00u leeftijd 18

Een huisfeest buitenshuis? Groenedijk viert haar 1 jarig jubileum, kom op 16 december naar Azotod!

Op 16 december zal Azotod in De Meern in het teken staan van een bijzonder evenement: de Groenedijk Anniversary Editie. Van 23:00-4:00 zal Groenedijk als vanouds gezellig zijn. Deze feestelijke gelegenheid markeert een belangrijke mijlpaal voor de Groenedijk-gemeenschap en belooft een nacht vol muziek, vreugde en samenzijn te worden.

Extra waardevol van dit jubileumfeest is de line-up van DJ’s die de avond zullen vullen met energie en de beste tech-house vibes. Achter de draaitafels vind je al onze Groenedijk talenten, waaronder Saemy, Erik PT, APRD, Kenzsta en Kevin Alexo. Met hun muzikale selecties beloven ze een onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen.

Wat deze editie extra bijzonder maakt, is dat de nadruk nog meer dan eerst ligt op de “huiskamer vibes.” Het gaat hier niet alleen om muziek; het gaat erom dat mensen samenkomen, vrienden ontmoeten en herinneringen creëren. De warme sfeer van een huiskamer wordt weerspiegeld in de gezelligheid en het interieur die de basis vormt van dit feest. Op 16 december zullen mensen zich dansen, ontspannen, verbinden en genieten, iets wat Groenedijk al jaren kenmerkt.

Dus, als je op zoek bent naar een unieke manier om de winter te verwelkomen en een mijlpaal te vieren in de Groenedijk historie, zorg er dan voor dat je op 16 december aanwezig bent bij Azotod in De Meern. De Groenedijk Anniversary Editie belooft een onvergetelijke nacht te worden vol geweldige muziek, vreugde en, bovenal, een gezellige sfeer die je nog lang zult koesteren.

LateBird tickets: €14,44

396 396 mensen hebben dit evenement bekeken.
Reacties zijn gesloten.