Gold & Black: The Recipe for Charity

Gold & Black: The Recipe for Charity

Gold & Black: The Recipe for Charity

Gold & Black: The Recipe for Charity

za 16 nov 2024 @ 20:00

vvk: € 24,50
aanvang: 21:00u

Zin in een tof feest met live coverband, waarmee je ook nog een goed doel steunt? Dan is dit feest georganiseerd door de Lions Club Utrecht Novum echt iets voor jou! 

‘The Recipe for charity’

Over de band;

The Recipe is een live coverband die de vetste hits van nu en classics uit de 90’s en 00’s in een hoog tempo achter elkaar speelt, zoals een dj draait. Gedurende de avond zal de band 3 keer optreden. Ze worden afgwisseld met dj Ro die zijn repetoir geheel aanpast aan de band, zodat het vloeiend in elkaar overloopt.

De band bestaat uit een zanger, twee zangeressen en 4 topmuzikanten. Die samen non stop Dance, pop, EDM, Rock, HipHop en meer ten gehore brengen.Samen met het publiek en hun eigen enthousiasme weten ze van ieder optreden een groot succes te maken.

Over het Goede doel;

Met de opbrengst van het feest ondersteunt de Lions Club Utrecht Novum ‘de Nachtzoen’ van het Ronald McDonald kinderfonds te Utrecht.

Het Ronald McDonald kinderfonds zorgt er voor dat ouders van een ziek kind zelf voor hun kind kunnen zorgen en dat ze dichtbij hun zieke kind kunnen zijn. Zieke kinderen voelen zich veel beter als hun ouders en broertjes en zusjes in de buurt zijn. 

Ouders, broertjes en zusjes kunnen overnachten in een Ronald McDonald huis dichtbij het ziekenhuis. Deze huizen worden geheel gerund door vrijwilligers op basis van donaties en sponsoren. Het overnachten in een Ronald McDonaldhuis zorgt er voor dat ouders dichtbij hun zieke kind zijn en dat ze vlak voor het slapen gaan nog even een verhaaltje kunnen voorlezen en een  ‘nachtzoen’ aan hun zieke zoon of dochter kunnen geven. Een nacht slapen in een Ronald McDonald huis kost €75,- per nacht. Door donaties en sponsoren kan het kinderfonds de kosten voor ouders verlagen naar €15,- per nacht. Daar wil toch iedereen aan bijdragen?!

Kaartverkoop gaat 31-05-2024 10:00 online

240 240 mensen hebben dit evenement bekeken.
Reacties zijn gesloten.