Earth & Fire – Jerney Kaagman Fanclubdag met “Memories of Earth & Fire”

Earth & Fire – Jerney Kaagman Fanclubdag met “Memories of Earth & Fire”

Earth & Fire – Jerney Kaagman Fanclubdag met “Memories of Earth & Fire”

Earth & Fire – Jerney Kaagman Fanclubdag met “Memories of Earth & Fire”

zo 10 nov 2024 @ 15:30 - 21:00

vvk: € 19,75 earlybird: € 17,50
aanvang: 16:00u

Earth & Fire Jerney Kaagman Fanclubdag; met live concert van “Memories of Earth&Fire”

NA 36 JAAR WACHTEN… EARTH & FIRE JERNEY KAAGMAN FANCLUBDAG met  o.a. een fantastisch optreden van top tribute band “Memories of Earth & Fire”  is een nostalgisch feit; met een fantastisch uniek programma dat nooit eerder is gedaan en iedere dag groeit, 

💶Prijzen zijn geheel zonder winstoogmerk:

🗓️Wanneer? Zondag 10 november 2024

📍Waar:  De Meern (Utrecht) Azotod  (grote en kleine zaal aaneengesloten beschikbaar) 

Planning van het evenement:

🎈🍺🍷 De bar is open het gehele event. Er zijn kosteloos zoutjes aanwezig bij de bar, aangeboden door Ronald Platier. 

Daarnaast wordt er eten verkocht. Want Azotod heeft zelf verder geen eet-gelegenheid en dit is een schappelijke oplossing zonder winst. Het wordt een van deze twee opties (een optie wordt binnenkort weggehaald) – zie geheel onderaan.

Programma 

🎈15:30 uur: Zaal open 

🎈15:50 uur Aankondiging programma door presentator/DJ Mario Egthuijsen, en gastheer/organisator Ronald Platier

🎈16:00 uur : Prachtige videoclip op groot LEDscherm; als een van de onderdelen van een ode aan Chris Koerts op zijn sterfdag, voor o.a. Marjorie Koerts ❤️

🎈16:07 uur: Aansluitend de aanvang van het concert van de fantastische Tributeband Memories of Earth & Fire Live. Met het gehele concert toepasselijke visuals op de achtergrond op een mega groot led scherm op de achterkant van het podium van de originele band Earth & Fire in een prachtig stramien (zodat de focus op de band blijft)

🎈PS: Er zijn tevens  ruim voldoende 🪑🪑🪑 zitplaatsen voor iedere bezoeker die liever wil zitten; daarom maximaliseren we het aantal bezoekers op 450. 

🎈 o.a. LOIS LANE, maar ook de BOMBITAS… ze gaan ons verrassen! Monique en Suzanne Kleman en  Lies Schilp en Inge Bonthond hebben dit bevestigd.

🎈15:30 uur tot 20:30 uur OP HET RECHTER PODIUM: Het RockArt Museum Shop Hoek van Holland XL met o.a. Jaap Schut met o.a. een Earth & Fire drumstel en een Jerney Kaagman outfit en je kan van alles kopen op het gebied van de Nederpop in deze unieke winkel.

🎈17:40  uur: 80 minuten o.a. unieke beelden met geluid op een mega groot 🎦  LED scherm van Earth & Fire hoogtepunten, zoals: 📽️ LIVE Earth & Fire beelden van diverse jaartallen 

🎈🎞️ 20 minuten Videoclip van Song of the Marching Children (Titelsong)

🎈🎞️ Fragment uit Idols, vanwege de aanwezigheid van Henkjan Smits; een bekend jurilid uit Idols

🎈🎞️ Een videoboodschap van Henk Westbroek (bevriend met Jerney) 

🎈🎞️ Top fotografen Rob Verhorst en Patricia Steur laten hun Earth & Fire werk zien 

🎈📚Tevens is er inzage mogelijkheid in diverse unieke fotoboeken over Earth & Fire, Jerney en de natuurlijk de gebroeders Koerts (ook op groot LED scherm)

🎈🏆Herdruk (gratis) van stickers en posters van Earth & Fire, Jerney en Memories of Earth&Fire voor alle Early Bird kaart kopers ™ 20 oktober 2024!

🎈🥰 Bettie Hubbeling, de weduwe van Earth & Fire toetsenist Jons Pistoor een fantastische vrouw komt en tevens en o.a.🌎 & 🔥 cover zanger Pete Statham is aanwezig.

🎈🥰 Guitarist Age Kat van Earth & Fire is aanwezig/ eenvideoboodschap met daarna Live beelden van Earth & Fire uit 1988 op MEGA LED scherm met o.a. Age en Ton Scherpenzeel

🎈🥰 Arnoud Koek, vervangend Roadie haalt Memories op en Wijnant Lensvelt was de Soundmixer en Chefroadie is aanwezig.

🎈🥰 Beroemde producer van o.a. Luv en Jerney de heer Hans van Hemert is aanwezig, ondanks zijn gezondheid maar wil er gewoon bij zijn; en je ziet beelden op het LED Scherm 

🎈🥰 Fred de Wilde de voormalige zanger voor Mariska Veres van Shocking Blue is ook een van de eregasten met verrassende beelden.

🎈🥰 STOP Parkinson Veiling met een groot houtskool tekening van Jerney gemaakt door kunstenaar Jef De Corte en tevens de unieke UIL-dia van Cees Roos wordt geveild  ten gunste van de genezing van Parkinson. 

🎈🙊 Een deel van het programma houden we als verrassing!

🎈🤝 Meet & Greet met bandleden van beide bands*. (*Earth & Fire bandleden onder voorbehoud) 

🎈🎞️ Opname mogelijkheden van videoboodschappen voor bandleden zoals o.a. Jerney Kaagman

🎈🏆 Bekendmaking winnaars prijsvraag en uitreiking diverse prijzen van juli ™ november voornamelijk voor Early Bird kaarten kopers!

🎈🗣️🗣️Tijd om met elkaar bij te praten en herinneringen te delen.

🎈🔈19:00 uur: Drie uur met hoogtepunten zijn voorbij, maar er is nog tot maximaal 20:30 uur de tijd om na te praten en een drankje te nuttigen. Het volume wordt wel dan een tikkie zachter.  Op minstens een LED scherm zie je mooie nostalgische Earth & Fire beelden. 

Om 21:00 uur heeft iedereen de zaal verlaten.

🎈🏟️ Weetjes:

Locatie: Muziekpodium Azotod 

Bezoekadres: Meerndijk 126, 3454 HV, De Meern (UTRECHT) 🎈🅿️ Gratis parkeren voor de deur. Bus stopt voor de deur 

🏧 Uitluitend met pin betalen.

🎟️Tickets kopen via de website  EARLY BIRD TICKETS verkrijgbaar tm 20-10-2024 – De release van hun meest verkochte album “Reality Fills Fantasy” waar op “Weekend” op stond en de gebroeders Koerts nog aan hebben meegewerkt.

Je ticket wordt gescand bij de zaal. Kies Early Bird voor slechts 🐦🐦€17,50 per persoon ™ 20-10-2024 – met gratis Nostalgie Gift Bag!

💶 € 19,75 vanaf 21-10-2024 – (indien niet al uitverkocht.)

🔗Dus ga snel naar de kaartverkoop en klik op de blauwe letters TICKETS

PS: grijp je kans nu want VOL = VOL en het wordt grootst aangekondigd in veel groepen en met advertenties (en het is 36 jaar geleden) en de kaartverkoop gaat enorm hard.

🔗Link naar de verrassende positieve Earth & Fire Jerney Kaagman Fanclub voor de meest actuele info: https://m.facebook.com/groups/earthandfirejerneykaagmanfanclub

🔗 Link naar meer info over Earth & Fire: https://www.earthandfire.nl

🔗Link naar de Memories fanclub: https://www.facebook.com/groups/memoriesofearthandfire

Optie1: Je kan via dit ticket systeem binnenkort voor € 5,- per “Snack-Bag” kopen met daarin minimaal: een zakje naturel Chips en zakje Tortilla Chips, een muesli reep, een gevulde koek en als toetje Jerney’ s favoriete chocolade bonbon: Lindt Salted Caramel! Let op: Je dient je aantal Snack-bags voor 1 november 2024 te betalen middels dit ticket systeem. Dit doen we uitsluitend indien optie 2 niet lukt:

Optie2: Foodtruck – Indien een Foodtruck haalbaar is vervalt optie 1 en gaat de Jerney Bonbon in de Early Bird gift bag ™ 20-10-2024!

2446 2446 mensen hebben dit evenement bekeken.
Reacties zijn gesloten.