terug naar de agenda
ZO
27
FEB

Top2000 Popquiz Live

Met liveband!

open: 14:30u
aanvang: 15:00u
sluit: 18:00u
vvk:€9,00
deur:€12,50

Om bekende redenen hadden we recentelijk weer te maken met een culturele winter met afgelaste concerten en evenementen. Zo ook dit evenement dat voorafgaand had moeten plaatsvinden aan de jaarlijkse top 2000 radio uitzendingen tussen kerst en oud en nieuw.

Maar niet getreurd, goede muziek is tijdloos, de Top2000 Q&C gaat nu in de herkansing. De ideale gelegenheid om een einde te maken aan je winterblues.

Een pubquiz met live band dus, gebaseerd op muziek uit de top2000, een bonte mix van recente en oudere popmuziek, Engels, Nederlands en anderstalig, dode en nog levende artiesten. De top 2000 heeft iets magisch, de muziek brengt oude herinneringen weer tot leven 

Vier rondes popquiz worden verrassend verweven met live uitvoeringen, intros, solos, fragmenten. De muziek uit de top 2000 komt letterlijk tot leven en de deelnemers worden tot het uiterste getest op hun kennis van de meest uiteenlopende muziek. De ideale middag uit na een lange lockdown.

De quiz wordt vloeiend gepresenteerd door Frank Verschoor, gepokt en gemazeld in het enthousiasmeren van grote groepen mensen. De band bestaat uit de ervaren zanger Alex Visser (die speelde in bands als Crapjam en Firetrip) en zangeres Melynda Milman (bracht in 2015 solo CD Aftermath uit, frontvrouw bij Little Sister, zingt nu bij Steely Fan).  Zij worden ondersteund door de ingespeelde ritmesectie van de Steely Dan tribute band Steely Fan en coverband HalfaSoul uit Utrecht, met Pierre Jonker (gitaar), Ad Jeuken (toetsen), Jos Stam (Bas) en Paul  Scheepmaker (drums). Deze laatste was zelf te horen in de Top2000, als drummer van City to City in het nummer The Road Ahead (is empty).

De quiz wordt gespeeld in teams van maximaal 4 tot 5 personen. Koop nu alvast je entreekaartjes (10 euro p.p. inclusief service kosten). De teams kunnen zich vervolgens op de dag zelf ter plekke aanmelden als team. Wil je je als individu opgeven dat kan natuurlijk ook. Er zullen dan ter plekke teams worden samengesteld, wie weet ontmoet je nog leuke nieuwe mensen. Uiteraard zijn er mooie prijzen te winnen.

Dus kom allemaal naar Azotod op 27 februari voor een gezellige, nostalgische en competitieve (maar meedoen is belangrijker dan winnen) middag!