terug naar de agenda
ZO
19
DEC

Top2000 Popquiz Live

Met liveband!

open: 14:30u
aanvang: 15:00u
sluit: 18:00u
vvk:€9,00
deur:€12,50

De dagen worden weer rap korter, de kachel kan weer aan. De radio warmt zich alweer op voor de jaarlijkse top 2000, traditioneel tussen kerst en oud en nieuw uitgezonden, een bonte mix van recente en oudere popmuziek, Engels, Nederlands en anderstalig, dode en nog levende artiesten. De top 2000 heeft iets magisch, de muziek brengt oude herinneringen weer tot leven 

Aanvankelijk begonnen bij brouwerij Maximus, wordt al jaren de Top2000 Quiz & Concert georganiseerd. Een combinatie van popquiz en live muziek. Na een onderbreking van enkele jaren, is dit evenement terug. Nu in Azotod in de de Meern. Vier rondes popquiz worden afgewisseld met vier blokken steengoede live music. En natuurlijk is er een afterparty! Na de hersens gaan ook de benen los. De muziek uit de top 2000 komt letterlijk tot leven en de deelnemers worden tot het uiterste getest op hun kennis van de meest uiteenlopende muziek. De ideale middag uit voor de naderende feestdagen.

De quiz wordt vloeiend gepresenteerd door Frank Verschoor, gepokt en gemazeld in het enthousiasmeren van grote groepen mensen. De band bestaat uit de ervaren zanger Alex Visser (die speelde in bands als Crapjam en Firetrip) en zangeres Melynda Milman (bracht in 2015 solo CD Aftermath uit, frontvrouw bij Little Sister, zingt nu bij Steely Fan).  Zij worden ondersteund door de ingespeelde ritmesectie van de Steely Dan tribute band Steely Fan en coverband HalfaSoul uit Utrecht, met Pierre Jonker (gitaar), Ad Jeuken (toetsen), Jos Stam (Bas) en Paul  Scheepmaker (drums). Deze laatste is zelf te horen in de Top2000, als drummer van City to City in het nummer The Road Ahead (is empty).

De quiz wordt gespeeld in teams van maximaal 4 tot 5 personen. Koop nu alvast je entreekaartjes. De teams kunnen zich vervolgens op de dag zelf ter plekke aanmelden als team. Wil je je als individu opgeven dat kan natuurlijk ook. Er zullen dan ter plekke teams worden samengesteld, wie weet ontmoet je nog leuke nieuwe mensen. Uiteraard zijn er mooie prijzen te winnen.