terug naar de agenda
VR
17
DEC

Grote Prijs van Leidsche Rijn

Finale

open: 19:00u
aanvang: 19:30u
sluit: 23:00u
deur:€4,00

De Grote Prijs van Leidsche Rijn is dé bandwedstrijd voor jongeren van Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern. De bands hebben zich aangemeld en we maken ons op voor de voorrondes in november. Wees erbij en support jouw favoriete band. Het publiek stemt mee voor de publieksprijs.

Er zijn prachtige bandprijzen te winnen waaronder een workshop song writing door Vocal Arts Academy, bandcoaching, gratis oefenen bij dB’s of een opname in Studio Moskou.

Voorrondes

 • vrijdag 19 november 2021 @Azotod (Meerndijk 126, De Meern), entree 2 euro
 • donderdag 25 november 2021 @Amadeus Lyceum/Theater CultuurCampus (Burchtpoort 5, Vleuten), entree 2 euro
 • vrijdag 26 november 2021 @Amadeus Lyceum/Theater CultuurCampus (Burchtpoort 5, Vleuten), entree 2 euro

Finale

 • vrijdag 17 december 20.00 uur @Azotod (Meerndijk 126, De Meern), entree 4 euro

 

Over De Grote Prijs van Leidsche Rijn

In drie zinderende voorrondes strijden beginnende bands met elkaar om die felbegeerde plek in de finale. Er zijn fantastische muziekprijzen te winnen, die beginnende bands verder op weg helpen, zoals studiotijd bij Studio Moskou, een optreden bij Azotod, masterclass performance, een masterclass song writing en meer. Veel deelnemers weten hun weg vervolgens naar de Utrechtse podia te vinden. Electric Memories en Skylake traden onder meer op in ACU, Magik Trick won in 2019 de Clash of the Titans en Between The Jars tourden in 2019 door India.

De Grote Prijs van Leidsche Rijn is een initiatief van KLUB19 om jonge muzikanten bijeen te brengen en de bandcultuur in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern een impuls te geven. KLUB19 is een initiatief van Cultuur19 en wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Utrecht, Azotod, De Vrijstaat, DUMS, dB’s, Studio Moskou en Vocal Arts Academy.

Winnaars

 • 2020 Geen winnaar, iedereen winnaar!
 • 2019 Coming of Age
 • 2018 Soulid Rocks
 • 2017 VALENTINO. (voorheen Stijn Grul)
 • 2016 Electric Memories
 • 2015 SOOS (voorheen Reload)
 • 2014 Between the Jars
 • 2013 Seven to Eleven