terug naar de agenda
ZA
9
OKT

Trouble No More | Middag

1,5 meter sessie

open: 15:00u
aanvang: 15:30u

Rock Night Festival en Azotod organiseren deze 1,5 meter sessie!
De 1,5 meter sessies is en reeks akoestische concerten met alle richtlijnen van het RIVM in acht genomen.
Voor deze concerten zijn een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar.
Kaarten kan je gratis reserveren.
Op de middag/avond wordt u gevraagd een vrijwillige donatie te geven zodat we in deze gekke tijden toch live muziek kunnen blijven brengen.
Steun de cultuursector!

Trouble No More is een gevestigde naam op de Nederlandse bluespodia.
Sinds de oprichting in 1990 trekt de band langs de podia met een energieke live show. Van kroegen en de bekende bluescaf├ęs tot aansprekende festivals. Soms op grote podia, dan weer met het drumstel naast het biljart, maar altijd aanstekelijk enthousiast vanuit een strakke groove.

Trouble No More brengt een swingende rhythm & blues, met Chicago, Texas en ook West Coast invloeden. Gevarieerd, maar steeds herkenbaar. Vast als een huis, en toch altijd open voor de sfeer van het moment. Met veelzijdig gitaarwerk en rauwe stem zet Onno Blok de toon voor de unieke stijl van de band. Gedragen door de strakke ritmesectie van Arie Schilling (bas en zang) en Paul van Berkel (drums en zang) en met dynamisch toetsenwerk van Ton Beukelman (Hammond) is elk optreden van Trouble No More een muzikaal feestje.
Ook in een kleine setting komt Trouble No More goed uit de verf met een akoestisch programma. Intiemer, kleiner, zachter, maar met dezelfde drive. Je zit er bovenop. Als je al kunt blijven zitten.
Het 30-jarig jubileum van de band wordt gemarkeerd door de EP ‘Trouble No More’ (2020), een gevarieerd album met vijf zalige nummers. Trouble No More laat zien vernieuwend te zijn en hun eigen geluid te behouden.