terug naar de agenda
ZA
14
AUG

Emily’s Heartache | Avond

1,5 meter sessie

open: 19:30u
aanvang: 20:00u

Rock Night Festival en Azotod organiseren deze 1,5 meter sessie! De 1,5 meter sessies is en reeks akoestische concerten met alle richtlijnen van het RIVM in acht genomen. Voor deze concerten zijn een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar. Kaarten kan je gratis reserveren. Op de middag/avond wordt u gevraagd een vrijwillige donatie te geven zodat we in deze gekke tijden toch live muziek kunnen blijven brengen. Steun de cultuursector!

EMILY’S HEARTACHE
Deze band bestaat uit 3 professionele muzikanten met uitgebreide ervaring in bands als The Wild Romance, Paris Dandies, The Sunset Travallers. Dit staat garant voor steen goede muziek! Emily’s Heartache speelt een combinatie van eigen nummers en cover van hun helden zoals Neil Young tot The Beatles. Speciaal voor de 1,5 Meter Sessie speelt Emily’s Heartache akoestisch.