terug naar de agenda
DO
22
JUL

KLUB19 Battle of the Beats

DJ Masterclass 12 t/m 19 jaar

open: 16:00u
aanvang: 16:00u
sluit: 18:00u

Vanaf 24 juni start het Battle of the Beats zomerprogramma van KLUB19! Battle of the Beats is een reeks masterclasses DJ voor jongeren (12-19 jaar). In 8 bijeenkomsten leert Sergio aka DJ Serra je de fijne kneepjes van het draaien en draai je op de laatste dag mee in de Battle.
DJ SERRA is zelf professioneel dj en praktijkdocent. Hij neemt jullie mee in het draaien op een professionele DJ-set. Vanaf de basistechnieken leer je steeds meer om zelf een uitvoerende DJ te worden. Hoe maak je een goeie mix? Wat zijn de geheimen van top-DJ’s? En hoe werk je toe naar je uiteindelijke live performance?

Met een DJ-set en een begeleidende professional is dit je kans om het vak echt te ervaren. Met elke masterclass bouw je meer ervaring op en werk je toe naar een optreden. Heb je al ervaring met dj’en en voel je dat je meer wil leren? Of wil je het gewoon eens voor het eerst een keer proberen? Iedereen is welkom en ervaring is niet nodig. Deelname is gratis.

Data
• donderdag 24 juni, 8 en 22 juli, 5 en 19 aug, 2 (generale repetitie), 16 (presentatie op live stream) en 30 sept (DJ battle).

Tijden
• 16:00-18:00 uur

Locatie
• De masterclass wordt gegeven in Azotod én de masterclass is te volgen op YouTube.

Meld je vóór dinsdag 22 juni aan door te mailen naar boris@klub19.nl of DM @KLUB19 op Instagram.