terug naar de agenda
ZO
5
JUL

Van Piekeren (middag)

1,5 meter sessie

open: 15:30u
aanvang: 16:00u
sluit: 18:00u

Azotod organiseert de 1,5 meter sessies! Een reeks akoestische concerten met alle richtlijnen van het RIVM in acht genomen. Voor deze concerten zijn een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Kaarten kan je gratis reserveren. Op de middag word je gevraagd een vrijwillige donatie  te geven. De donaties komen geheel ten goede aan de muzikanten. Steun de cultuursector!

Van Piekeren

Jan kan na 30 jaar nu eindelijk doorbreken want hij heeft zijn dochter daardoor een normale jeugd kunnen geven. Nu is ze getrouwd dus nu kan alles losgaan. Mede door Jan komt cultuur wellicht wel in het basis pakket. Laat je inspireren door band, duo of trio Van Piekeren. Jan van Piekeren is liedjesschrijver, zanger, woordkunstenaar, geboren performer en verhalenverteller. Met zijn muzikale broeder gitarist/componist Johan Fransen maakt hij meer dan honderdvijftig keer per jaar podia door heel Nederland heen onveilig als Duo Van Piekeren.