terug naar de agenda
ZA
4
JUL

Jason Bouman & Band (middag)

1,5 meter sessie

open: 15:30u
aanvang: 16:00u
sluit: 17:45u

Azotod organiseert de 1,5 meter sessies! Een reeks  concerten met alle richtlijnen van het RIVM in acht genomen. Zo zal iedereen moeten zitten, al beloven we dat het daardoor extra bijzonder wordt. Voor deze concerten zijn een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Kaarten kan je gratis reserveren. Op de middag wordt u gevraagd een vrijwillige donatie  te geven. De donaties komen geheel ten goede aan de muzikanten. Steun de cultuursector!

Jason Bouman

Jason Bouman won in 2013 het SBS6-programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ met een overtuigende uitvoering van André Hazes’ ‘Kleine jongen’. Inmiddels is de nieuwkomer uitgegroeid tot een blijver, die in 2014 het album ‘Zomaar Ineens’ uitbracht, gevolgd door optredens in Ziggo Dome, Gelredome en zelfs Ahoy!
Op deze middag zingt hij zijn eigen nummers en veel hits van twee generaties Hazes. En wedden dat je hard meezingt tijdens ‘Leef? Dit wordt een gigantisch meezingfestijn!