terug naar de agenda
ZA
18
JUL
Uitverkocht!

Between the Jars (avond)

1,5 meter sessie

open: 19:30u
aanvang: 20:00u
sluit: 22:30u

Azotod organiseert de 1,5 meter sessies! Een reeks akoestische concerten met alle richtlijnen van het RIVM in acht genomen. Voor deze concerten zijn een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Kaarten kan je gratis reserveren. Op de avond word je gevraagd een vrijwillige donatie te geven. De donaties komen geheel ten goede aan de muzikanten. Steun de cultuursector!

Between the Jars

Between The Jars is een Utrechtse band en sinds december 2014 actief. Met stevige riffs, psychedelische melodieën en een unieke stem, geeft Between The Jars een eigenzinnig geluid aan rockmuziek. Inmiddels speelde de band meer dan 100 shows in Nederland met als hoogtepunten Bevrijdingsfestival Utrecht 2019, Paradiso, De Melkweg en live in de 3FM studio; en ondernam Between The Jars tours naar Frankrijk, Duitsland en India. Tijdens de buitenlandse tours speelde de band onder andere op de main stage van de Frankfürt Musikmesse (2019) en op het Mood Indigo festival (2018), welke met meer dan 140.000 bezoekers het grootste studentenfestival van Azië is.