terug naar de agenda
ZO
24
MEI
Afgelast!

Battle of the Beats

DJ Masterclass

open: 14:30u
aanvang: 15:00u
sluit: 18:00u
deur:€2,00
leeftijd: 12+

*** IN VERBAND MET DE EXTRA MAATREGELEN VANUIT HET KABINET TEGEN DE VERSPREIDING VAN HET CORONA-VIRUS IS BESLOTEN HET EVENEMENT AF TE GELASTEN. MOGELIJK GAAN WIJ DIT EVENEMENT LATER DIT JAAR ALSNOG ORGANISEREN. HOUD ONZE SITE EN SOCIAL MEDIA IN DE GATEN VOOR NIEUWE ONTWIKKELINGEN***

Battle of the Beats is dé DJ masterclass en battle van het lokaal jongerenprogramma KLUB19. Met een DJ-set en een begeleidende professional kunnen geïnteresseerde jongeren het vak echt ervaren. Ze leren mixen maken, de geheimen van top-DJ’s ontdekken en samen een back-to-back set uitvoeren. De deelnemers bouwen met elke masterclass meer ervaring op als voorbereiding voor de DJ Battle. Er staat heel wat op het spel. Aansluitend aan de DJ Battle vindt een clubnight voor jongeren plaats. De winnaar van de DJ battle verovert onmiddellijk een plek tussen de DJ’s van die clubnight. Zo vormt de DJ battle de ideale opstap naar een eerste draaiervaring in clubverband.

De DJ masterclass is niet alleen voor mensen met interesse in het vak, het is een geweldige ervaring voor iedereen die van muziek houdt. Ook zonder dat je een muziekinstrument bespeelt kun je de kick van muziek maken ervaren. Ook is het een gezellige en sociale ervaring voor jongeren.

Timetable
14:30 uur   deur open
15:00 uur   start DJ Masterclass
18:00 uur   einde

Deelname: € 2,-

Let op! In Muziekpodium Azotod kun je alleen betalen met PIN en oranje Azotod consumptiemunten die je nog in je bezit hebt.