terug naar de agenda
ZO
15
MAR
Afgelast!

PopQuiz@theTod XXL-editie

Editie 15

open: 13:00u
aanvang: 14:00u
sluit: 18:00u
deur:€5,00

***Door onvoorziene omstandigheden gaat de geplande quiz op zondag 15 maart niet door. Houd onze agenda goed in de gaten voor een nieuwe datum.***

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Zondag 15 maart is ‘ie er dan… de 15de editie van PopQuiz@theTod! Een jubileum en dus met recht een XXL-editie propvol diverse extra fragmenten! Maar liefst 15 vragen per ronde, dus maak de borst maar nat.

In deze laatste editie van PopQuiz@theTod komt weer ruim 50 jaar popgeschiedenis voorbij in beeld en geluid. Quizmasters Peter, Jo en Walter tonen aan dat er veel gebeurd is in de muziekwereld. Het o ja-gehalte zal weer hoog zijn dus formeer een team van maximaal 4 personen en wees er bij want meedoen blijft leuk.

We sluiten 10 jaar PopQuiz@theTod natuurlijk niet af zonder een fantastische hoofdprijs. De winnaars van de XXL-editie winnen 4 kaarten voor Central Park 2020!  

De deuren openen om 13.00 uur. Om 14.00 uur starten we stipt en gaan we los! Zoals gezegd, het is de laatste, dus mis het niet!

Tickets
Deur: € 5,-

Let op! In Muziekpodium Azotod kun je alleen betalen met PIN en oranje Azotod consumptiemunten die je nog in je bezit hebt.