terug naar de agenda
ZO
13
OKT

The Bluesville’s

bij Café Americana

open: 14:30u
aanvang: 15:00u
sluit: 18:00u
deur:€7,50

Geniet en swing deze zondagmiddag met old school Delta en down home Chicago Blues, swingende Texas Boogie, West Coast Blues aangevuld met melancholieke Ballades en Southern Rock. 

The Bluesville’s
The Bluesville’s bestaan uit zanger/mondharmonica speler Marcel Pels en het onverstoorbare bas/drums koppel Mario Michies en Cees Matton. Gitaarmaestro Dave Sumatra en de als laatst gerekruteerde keyboard virtuoos Franz van Veen completeren het kwintet. Opererend vanuit het midden van Nederland zorgen The Bluesville’s voor wervelende optredens vol met passie, dynamiek en bovenal vakmanschap. Sumatra, Pels en van Veen cirkelen om elkaar heen als gekooide leeuwen in het kruisgevecht tussen de magistrale gitaar, harmonica en keyboard solo’s.  Hun wisselwerking met de solide ritme sectie woedt voort als een prairie vuur tot de laatste noot van elk concert.

Met een drankje in de hand weer een onweerstaanbare middag in Café Americana.

|Let op! In Muziekpodium Azotod kun je alleen betalen met PIN en oranje Azotod consumptiemunten die je nog in je bezit hebt.