terug naar de agenda
VR
11
OKT

Utreg Alternative Indie Night

grunge | rock | alternative

open: 20:30u
aanvang: 21.00u
sluit: 00:30u
vvk:€5,64
deur:€6,50

Drie Utrechtse band met ieder een heel eigen geluid. Liefhebbers van grunge, rock, en alternative music zoek niet verder! 

Timetable

20:30 uur                Zaal open
21:00-21:45 uur     22AD
22:15 – 23:00 uur  Chasing Mavericks
23:30-00:15 uur    Five Minute March
00:30 uur               Eind

Kaarten
VVK: € 4,- (excl. servicekosten)
Deur: € 6,50

22AD
Zwaar beïnvloed door bands als Alice in Chains, Kyuss, QOTSA en Incubus, onderscheidt de sound van 22AD zich door ultra lage en zware gitaren en hun bijzondere zangstijl, die vaak in harmonie wordt gezongen tussen Krijgsman en Van der Steen. On stage neemt 22AD je mee met groovende gitaren, beukende drums, en melancholische zang, in een avontuurlijke, hypnotiserende en surrealistische trip.

Chasing Mavericks
Het Utrechtse Chasing Mavericks is een muur van geluid. Rockt als een malle, knalt als een Gatling gun on steroids, en is teder als een klap voor je smoel. Geïnspireerd door bands als The Pixies, Dinosaur Jr, en Sonic Youth hebben ze duidelijk een eigen geluid gecreëerd met hun melodische en rauwe grunge. Met veel bravoure en energie toeren ze door het hele land. Ga dit snel zien want deze gasten en vrouw weten hoe ze een live-show neer moeten zetten!  

Five Minute March
Five Minute March is een Utrechtse rockband die haar eerste EP in oktober 2018 voor een uitverkochte zaal heeft uitgebracht. De vier studenten zijn inmiddels een gevestigde formatie en heeft met nummers als ‘Pussy’ en ‘Shiggiboembap’ al vele venues platgespeeld. Stevige rock met een vleugje funk kenmerkt de unieke Five Minute March-sound die zorgt voor vuurwerk op elk podium. Met een energieke show waarin wordt meegezongen, gedanst en gesprongen weten de heren voor elk publiek een feestje te bouwen. De band heeft door het hele land in finales van Popprijzen gestaan, op grote festivals gespeeld en concerten gegeven. 

Let op! In Muziekpodium Azotod kun je alleen betalen met PIN en oranje Azotod consumptiemunten die je nog in je bezit hebt.