terug naar de agenda
ZA
30
NOV

Dance Classics

Giel Beelen

open: 21:00u
sluit: 03:00u
vvk:€14,18
deur:€17,50
leeftijd: 18+

Op 30 november staat het ‘enfant terrible’ van de Nederlandse radio bij ons op het podium. Giel Beelen heeft tocht wel zo’n beetje alles gedaan wat God verboden heeft en dat allemaal live op zender. Maar er is ook een andere kant aan Giel. Hij kent de hele popgeschiedenis uit zijn hoofd, gaat regelmatig op de kinderboerderij kijken bij de pasgeboren biggetjes en heeft dozijnen verschillende banen gehad in radioland.

Als jongetje van 8 wil hij al bij de radio en die droom wordt drie jaar later verwezenlijkt als hij bij de lokale radiozender aan de slag mag. Via New Dance Radio belandt Giel in de nacht van Radio 3FM. Daar presenteert hij programma’s als Beelen voor je Bek, de Dopeshow, Nachtegiel, De Feestcommissie en Giel Hier. Giel Beelen heeft in de loop der jaren meerdere Marconi-awards, een Gouden RadioRing en de Zilveren reismicrofoon gewonnen. Ook zette hij het wereldrecord radiomaken op zijn naam.

Tickets
VVK: € 12,50 (exclusief servicekosten)
Deur: € 17,50

Let op! In Muziekpodium Azotod kun je alleen betalen met PIN en oranje Azotod consumptiemunten die je nog in je bezit hebt.