terug naar de agenda
ZO
15
SEP

LEWIS: starring Hans de Vries

bij Café Americana

open: 14:30u
aanvang: 15:00u
sluit: 18:00u
deur:€7,50

Country, Folk, Blue grass en Blues in een modern jasje. Het komt allemaal voorbij in Café Americana. Op 15 september is te gast: LEWIS.

Relax deze zondagmiddag aan een kabbelend kreekje in de Americana Swamps van Azotod. Op intieme afstand gaat LEWIS je onderdompelen in bijpassende golven. Deze “Three Women Vocal, One Man Guitar Band” wordt voor Café Americana uitgebreid met mondharmonica virtuoos Hans “Homesick” de Vries. “Homesick” Hans gaat er lustig op los schuiven en zingt ook nog eens een schitterende ode aan zijn grote inspiratie ‘Blind Willie Johnson’. Ballads, Murder Songs, Drama & Misery, bekend of onbekend: het wordt allemaal met verve gebracht door drie soepele stemmen en de tovergitaren van LEWIS. Met een drankje in de hand een onweerstaanbare middag in Café Americana.

Let op! In Muziekpodium Azotod kun je alleen betalen met PIN en oranje Azotod consumptiemunten die je nog in je bezit hebt.