terug naar de agenda
ZA
14
SEP

Woodstock 50 years later

Woodstock Tribute Band

open: 21:00u
aanvang: 21:30u
sluit: 02:00u
vvk:€11,59
deur:€15,00

In 1969 werd het Woodstockfestival georganiseerd. Op het weiland van een melkveehouder en met als motto “3 Days of Peace & Music”. Dit muziekfestival werd het hoogtepunt van de hippiebeweging en wát een legendarische optredens hebben daar plaatsgevonden. Jimi Hendrix, Ten Years After, Joe Cocker, The Who, Jefferson Airplane, Santana, Janis Joplin, Creedence Clearwater Revival en zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan. We zijn inmiddels 50 jaar verder, maar wie kent Woodstock niet? 

Op 14 september laat de Woodstock Tribute Band ons het festival opnieuw beleven. Dit is niet voor niets één van de meest gevraagde tributebands van Nederland. De leden staan bekend om hun legendarische vertolkingen van de uiteenlopende artiesten die op Woodstock stonden. Janis Joplin, Santana, Jimi Hendrix… bijna niet van echt te onderscheiden. Een ontzettend knappe prestatie. De Woodstock Tribute Band brengt Peace, Love & Happiness!

Programma
21:00 uur – deur open
21:30 uur – aanvang
02:00 uur – einde

Tickets
VVK: € 10,- (exclusief servicekosten)
Deur: € 15,-

Let op! In Muziekpodium Azotod kun je alleen betalen met PIN en oranje Azotod consumptiemunten die je nog in je bezit hebt.