terug naar de agenda
ZA
15
JUN

Night of the ROC’s | zaterdag

ROC Creative College

open: 19:30u
aanvang: 20:00u
sluit: 00:00u

ROC Creative College presenteert Night of the ROC’s! Twee avonden die in zijn geheel zijn georganiseerd en geproduceerd door studenten van het ROC Creative College. Met twee podia en een line-up die zonder twijfel het dak van de zaal eraf speelt.

Programma zaterdag
20:00 uur – podium 2 – Cosmic Serpent (rock/swing)
20:45 uur – podium 1 – The Radiance (melodische rock)
21:30 uur – podium 2 – Impulsix (indie/hiphop/pop)
22:15 uur – podium 1 – Revel (blues/rock)
23:00 uur – podium 2 – Better names were sold out (pop/rock)

Cosmic Serpent
Inmiddels kind aan huis op ons podium. Deze Utrechtse band is ontstaan op de Nederlandse Pop Academie. Bestaande uit vijf eerstejaars studenten, maakt Cosmic Serpent indie-pop songs met een dromerig en jazzy randje. 

The Radiance
Deze band kenmerkt zich door zijn eigenzinnige stijl en keuze van repertoire. Het laat zich het beste omschrijven als melodieuze Britpop met folkloristische invloeden. 

Impulsix
Impulsix is een 6-koppige band ontstaan op de Nederlandse Pop Academie. Vol in ontwikkeling met een indie / hiphop vibe en hier en daar reggae invloeden. Deze band staat voor een eigen sound en een flinke dosis impulsiviteit.

Revel
Revel speelt heerlijke blues en rock uit de jaren 60 en 70. Met nummers van onder andere Cream, Free, Bad Company, CCR en Eric Clapton.

Better names were sold out
Deze vierkoppige rockband uit Gouda heeft maar één missie: het dak van de zaal eraf spelen. 
Let op! In Muziekpodium Azotod kun je alleen betalen met PIN en oranje Azotod consumptiemunten die je nog in je bezit hebt.