terug naar de agenda
ZO
23
JUN
Uitverkocht!

Just in Time 4 Heroes | benefietshow

met o.a. Dancing Queens | Michael Oomen | Chevelly | BreakSquad

open: 13:30u
aanvang: 14:00u
sluit: 17:30u
deur:€5,00

Op zondag 23 juni organiseert Just in Time 4 Heroes een benefietshow voor het hele gezin ten goede van de stichting. Deze gezellige zondagmiddag vol muziek, zang en dans staat compleet in het teken van het maken van herinneringen. Op het podium staan de Dancing Queens, ambassadeur Michael Oomen, TRIFINY uit Houten, zangduo Marloes en Ryan van der Wal, Chevelly (van Team Lil’ Kleine, The Voice of Holland). Daarnaast zijn er optredens van Stardance Studio’s kids, Dance Power en breakdance crew BreakSquad, die afgelopen jaar in de finale van Hollands Got Talent stonden. Een vol programma dus!

Timetable
13:30 uur – deur open
14:00 uur – start show
15:30 uur – einde show en proosten op het leven
17:30 uur – einde

Tickets
VVK € 5,-

Als bezoeker draag je je steentje bij aan een gezin dat nu nog compleet herinneringen kan maken op Terschelling. Een prachtig doel. 

Over Just in Time 4 Heroes
Een stichting die zich inzet om zoveel mogelijk kinderen met een korte levensverwachting samen met hun gezin een onbezorgd en vooral onvergetelijk weekend op Terschelling aan te bieden. Het nog “compleet” zijn en herinneringen maken staan hierin centraal… De stichting is geboren uit liefde en vriendschap en gebaseerd op eigen ervaringen van oprichtster Barbara en haar gezin.

Let op! In Muziekpodium Azotod kun je alleen betalen met PIN en oranje Azotod consumptiemunten die je nog in je bezit hebt.