terug naar de agenda
ZA
11
MEI

Big Bam Boom Band

met SuperSonicSmashKids en Risky Roads

open: 20:30u
aanvang: 21:15u
sluit: 01:00u
vvk:€10,04
deur:€12,50

Een avond waarbij je omver geblazen wordt door 3 fantastische bands.

Risky Roads
De Utrechtse band Risky Roads speelt scheurende blues die het beste van classic rock en pop in zich verenigt. Met melodieuze blues gitaarlijnen, een lucht verschuivende ritmesectie en zangeres met een mega bereik. Deze dame verzekerde zich in 2015 van een plekje in Team Borsato bij The Voice Kids.  

SuperSonicSmashKids
Verwacht een interessante mix van spacende synths, gecombineerd met vlijmscherpe gitaren en magistrale zang. Dit Brabantse trio combineert echte popsongs met elektronische muziek. Vocoders en drumcomputers gaan hand in hand met mooie melodische vocalen en sfeervol gitaarspel. Een bijzondere band!

Big Bam Boom Band
Oude bekenden in Azotod en altijd feest. Een spetterende live-band uit Utrecht, die energieke rock afwisselt met blues, ballads en een aantal zeer verdienstelijke eigen songs. Het publiek wordt overdonderd met een hoop speelplezier en de speciale BIG BAM BOOM stijl, met nummers van o.a. The Who, Stones (oude periode), Cream, Ten Years After, Led Zeppelin en de Small Faces. Het repertoire van deze band is onuitputtelijk.

Timetable
20.30 uur – zaal open
21.15-22.00 uur – Risky Roads
22.15-23.00 uur – SuperSonicSmashKids
23.15-00.30 uur – Big Bam Boom Band

Tickets
VVK: € 8,50 (exclusief servicekosten)
Deur: € 12,50

Let op! In Muziekpodium Azotod kun je alleen betalen met PIN en oranje Azotod consumptiemunten die je nog in je bezit hebt.