terug naar de agenda
ZA
25
MEI

Opgeven is geen optie

KWF benefiet | team Berg&Co | team Hut&Co

open: 20:00u
aanvang: 20:30u
sluit: 01:00u
vvk:€16,78
deur:€20,00
leeftijd: 18+

Op 6 juni doen team Berg&Co en team Hut&Co mee aan de Alpe d’HuZes. Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ beklimmen zij de Alpe d’Huez en zamelen zij geld in voor onderzoek naar kanker en voor verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Steun deze toppers door naar hun benefiet te komen en geniet van een avond vol goede muziek.

Rock of Ages
Band met (semi) ouwe kanjers die spelen als jonge goden. Covers, maar niet het geijkte repertoire. We noemen High & Dry van Radiohead, Glory van Dizzy Mizz Lizzy en Almost cut my hair van Crosby, Stills Nash & Young. Ronkende rock, jammerende blues en screamin’old school. Lekker dus.

Steel Mill
Steel Mill maakt frisse bluesrock met hier en daar een donker randje. Stevige blues-rock songs worden afgewisseld met meeslepende shuffles en balads. Het repertoire bestaat voor een groot deel uit nummers van John Mayer, Allman Brothers, J.J. Cale, Eric Clapton etc. 

Blue Monday
IJsselsteinse band die is opgericht in de jaren ’80 en zich blijft vernieuwen. Met tributes aan Pink Floyd en Toto speelden ze in uitverkochte zalen. Inmiddels kunnen we genieten van een dampende set Supertramp.

Michael Raven
Je kent hem van De Beste Singer-Songwriter. Zijn muziek is authentiek en poëtisch. Michael neemt je mee op reis in zijn liedjes. 

Afterparty met DJ
Na deze heerlijke optredens, is het feest nog niet ten einde. De voetjes mogen nog even van de vloer tijdens een knallende DJ-set. 

En dat alles voor een vreselijk goed doel. Mis deze bijzondere avond niet! 

Tickets
VVK: € 15,- (exclusief servicekosten)
Deur: € 20,-