terug naar de agenda
ZA
30
MAR
Uitverkocht!

Spring Fever

Mixed generations

open: 21:30u
sluit: 03:30u
vvk:€7,96
deur:€11,50

Ewa! Whattup? Fever-time, je weet toch!?

Het licht lengt, zonnestralen sterken aan, de planga kan gepoetst. Stuifmeel prikkelt de neus. Een nies galmt door het park. Energie stroomt. Koortsachtig. Wij kondigen aan, voor de 9e keer en met een aan lust grenzende zin: Spring Fever 19.

Mixed generations on the dance floor: daar gaan we voor. Berlijner J. Funky en compaan Noah staan garant voor een vlammende met disco doordrenkte danceset. De vader-aller-draaitollen DJ Wammes elektrificeert de Tod met dansbare top40, floor fillers en de door jullie zelf gekozen Spring Fever Top 10. Wix!

Vertrouwde elementen zoals het gratiz welkomstdrankje voor vroege vogels en de inmiddels legendarische photobooth mogen niet ontbreken. Maar graag komen we ook onverwacht uit de hoek. Zo staat er een challenge op stapel in de aanloop en willen we jullie én onszelf verrassen op de avond zelf. Wees voorbereid!

Vraag het de mensen: een Fever is magisch! We vieren het voorjaar, met veel vrienden en nog meer beweging. Vanaf 13 februari koop je kaarten online of bij je ambassadeur. Lente me, Feveristas, lente me!

Kaarten
VVK: € 6,50 (excl. servicekosten)
Deur: € 11,50

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Spring Fever ambassadeurs en hier. 

Weten we nog hoe magisch Fall Fever 18 was?