terug naar de agenda
VR
8
MAR

Risky Roads

EP Release | Blues

open: 19:30u
aanvang: 20:00u
sluit: 00:00u
vvk:€6,42
deur:€7,50

De Utrechtse band Risky Roads maakt scheurende blues die het beste van classic rock en pop in zich verenigt. Met melodieuze blues gitaarlijnen, een lucht verschuivende ritmesectie en met een mega bereik van de zangeres zullen ze 8 maart het podium van Azotod bestormen om daar hun EP te releasen!

Risky Roads neemt maar liefst 2 voorprogramma’s mee! 

Voorprogramma 1: Arcadian
Nederlandse funkband uit Utrecht. De band werd opgericht in maart 2018 en is ontstaan door een schoolopdracht van de Nederlandse Pop Academie. Op 12 juni 2018 hebben ze hun eerste single ‘Everybody’ opgenomen, die binnenkort te beluisteren zal zijn. De band bestaat op dit moment uit zangeres Lize de Groot, drummer Steef Molenaar, gitarist Jip Hoetmer, basgitarist Bastiaan van Ommen en toetsenist Thomas Schuurman.

Voorprogramma 2: Cosmic Serpent
Deze Utrechtse band is ontstaan op de Nederlandse Pop Academie. Bestaande uit vijf eerstejaars studenten, maakt Cosmic Serpent indie-pop songs met een dromerig en jazzy randje. Dit laatste wordt gekenmerkt door de akkoordenprogressies die jazz-georiënteerd zijn. Met een mooi variërend repertoire en enkele optredens achter de rug, is Cosmic Serpent klaar om de Utrechtse muziekscene te bestormen.’