terug naar de agenda
ZA
27
OKT

Fall Fever

Mixed generations

open: 21:30u
sluit: 03:30u
vvk:€6,50
deur:€11,50

Daar gaan we weer! Whazzup? Fever-time, je weet toch!?

Herfst. Onverbiddelijk sluipt het nader. Het dansfeest dat eigenlijk niet kon, dachten volksstammen. Nou voor een keertje dan, dachten volksstammen. Maar steeds heftiger kreeg het Fever-virus ons in zijn greep. Wij kondigen aan, voor de 8ste keer en met ontzettend veel zin: Fall Fever ’18!

Mixed generations on the dance floor is the main theme. Het DJ-duo -ich bin ein Berliner- Jay Funky en Noah Petersen zet de zaal in vuur en vlam met een met disco doorregen danceset. De grijze eminentie DJ Wammes doet de Tod op zijn grondvesten schudden met dansbare top 40, floor fillers en de door jullie zelf gekozen Fall Fever Top 10. Howzat!

Nice die vertrouwde elementen zoals het gratiz welkomstdrankje voor vroege vogels en de inmiddels legendarische photobooth waarin je je in een doldwaze outfit vereeuwigt. De Fall Fever Flashmob zweept de meute op tot een kolkende zee van synchrone moves. Hoogtepunt wordt de special act, maar we laten jullie graag nog in het ongewisse. Spannend!

Vraag het de mensen: een Fever is magisch! Vieren dat die blaren vallen. Op zaterdag 27 oktober, met veel vrienden en nog meer beweging.

Kaarten zijn hier verkrijgbaar of via je ambassadeur. Show your swagger, Feveristas. Laat gaan!

Nog even zien hoe vet Spring Fever was? 

Zaterdag 27 oktober | Fall Fever ’18
Voorverkoop € 6,50* | Deur € 11,50
*Exclusief servicekosten.

Kaarten zijn ook verkrijgbaar via de ambassadeurs van Fall Fever voor € 6,50.