terug naar de agenda
ZA
1
DEC

Dance Classics

DJ Sven | The Holiday Rap

open: 21:00u
sluit: 03:00u
vvk:€14,13
deur:€17,50
leeftijd: 18+
 
Dance Classics met DJ Sven van Veen | The Holiday Rap!
 
DJ Sven (1961) is samen met MC Miker G bekend van dé zomerhit uit 1986, de ‘Holiday Rap’; maar ook van zijn radioprogramma ‘Sven & Dave’ bij BNN op Radio 3, als mix-DJ en nu natuurlijk al 12 jaar als ‘side-kick’ bij Somertijd.
 
SOMERTIJD
“Ik was al jaren een groot fan van Somertijd en vind dat het leukste middagprogramma van de radio. Rob van Someren weet als geen ander het sfeertje van ‘ouwejongens krentenbrood’ op de radio neer te zetten. Ik denk dat mensen in de auto zitten te bulderen van het lachen als ze naar Somertijd luisteren. Ik ken Rob al ruim 28 jaar en denk dat Rob en ik dezelfde humor hebben.
 
HOLIDAY RAP
In juli 1986 kwam de ‘Holiday Rap’ van DJ Sven en MC Miker G op nummer 1 terecht in de Top 40. De ‘Holiday Rap’ haalde zelfs in 44 landen de nummer 1 positie. DJ Sven: “Voor mij was het leuk dat ik een plaat had gemaakt die ik later aan mijn kinderen zou kunnen laten horen. Dat mijn gang nu helemaal vol hangt met goud en platina dat had ik niet kunnen voorzien!”
 
SVEN’S CLASSIX

Het programma, eerst Disco Inferno, later Club Classics en op Radio 10 Sven’s Classix, is heel belangrijk voor Sven. Hij wil de muziek, die hij al vanaf zijn achttiende voor het publiek draait, met zoveel mogelijk mensen delen. Op de feesten waarop hij draait bereikt Sven wekelijks veel mensen. En nu met Sven’s Classix kunnen meer mensen genieten van ‘zijn’ muziek!

Tickets
VVK € 14,13 (incl. servicekosten)

Deur € 17,50