terug naar de agenda
VR
6
APR

Live On Stage

Trash Bluesrock & New Bond

open: 20:30u
aanvang: 21:00u
sluit: 00:00u
MUZIEK | VRIENDEN | GEZELLIGHEID
 
Geniet van de leukste bands op een gezellige vrijdagavond!
 
20:30 uur | Zaal Open
 
21:00 uur New Bond
 
New Bond staat voor strakke blues-rock van intens gevoelig tot gemeen spetterend, gemengd met uitdagingen richting verschillende muziekstijlen.
Van Walter Trout naar Stevie Ray, van Carolyn Wonderland naar Sass Jordan en van Bo diddley naar Popa Chubby.
 
New Bond bestaat uit een stel doorgewinterde muzikanten, die hun sporen in diverse bands al verdiend hebben en die garant staan voor een knallende avond met virtuoze gitaarlicks, stuwende ritmes en temperamentvolle zang. De indruk die de band (en vooral gitarist Etienne) achterlaat zal nog lang bijblijven
 
22:00 uur Trash bluesrockband
 
Trash bluesrockband is een band uit Leiden. De band speelde in de jaren zestig en zeventig voornamelijk in de Randstad met nummers van John Mayall, Cuby and the Blizzards, Ten Years After, Jethro Tull, Ansley Dunbar e.d. In 1974 is de band uit elkaar gegaan en in 2014 na ruim 40 jaar weer bij elkaar gekomen. Na een aantal succesvolle optredens in 2015, zijn we er weer helemaal klaar voor om wekelijks te gaan optreden.