terug naar de agenda
VR
4
MEI

UnderCover Night

Spandau Ballet & Amy Winehouse

open: 20:15u
aanvang: 20:45u
sluit: 00:00u
vvk:€8,50
deur:€10,00

Het succes van UnderCover Festival vraagt om meer! Daarom lanceren we vrijdag 4 mei de eerste editie van UnderCover Night! Twee waanzinnige bands in de muzikale huid van hun helden.

Zaal open: 20:15 uur

20:45 – 21:30 uur A Touch of Amy (Amy Winehouse)

21:40 – 22:40 uur Steal – Spandau Ballet Set 1

22:50 – 23:50 uur Steal – Spandau Ballet Set 2

A touch of my

A Touch of Amy – a tribute to the music of Amy Winehouse

Ze werd wel The Queen of Soul genoemd en die bekroning kwam de Britse zangeres Amy Winehouse meer dan toe.
Bij leven regeerde ze kort en hevig, na haar vroege dood in 2011 liet ze de wereld een wondermooie collectie onsterfelijke liedjes na.
Vaak swingende pareltjes vol blues, jazz en de zwierige sfeer van Motown. Soms ook duister en doordrenkt met de tragiek van haar eigen, roerige levensgeschiedenis.

Tributeband A Touch of Amy brengt een prachtige ode aan de muziek van de ‘ontembaar’ genoemde Amy Winehouse. Uitgevoerd door uitstekende muzikanten die haar werk met respect en uit bewondering levend houden.

Deze unieke zangeres met haar karakteristieke stemgeluid en onnavolgbare frasering valt niet te kopiëren maar A Touch of Amy doet in alle opzichten recht aan haar muzikale erfenis; een mengeling van melancholie en levenslust, die heerlijke liedjes heeft voortgebracht die gespeeld móeten worden.

Music to celebrate!

STEAL Spandau Ballet Tribute Band

STEAL is opgericht begin 2016 door René Meulmeester.

Dankzij zijn grote netwerk kon hij al snel de juiste muzikanten bij elkaar vinden die het leuk vinden om de muziek van Spandau Ballet te gaan coveren.

De band heeft inmiddels meerdere succesvolle optredens achter de rug in de regio Gorinchem, maar is vastbesloten om ook de rest van Nederland (en misschien nog wel daarbuiten) te gaan veroveren als dé Spandau Ballet Tribute Band van Nederland.

Koop je kaarten in de voorverkoop via www.Azotod.nl.