terug naar de agenda
DO
7
DEC

Live ON Stage

ReVeL & Stil Recovering

open: 20:00u
aanvang: 20:30u
sluit: 00:00u
Live On Stage biedt amateur en semi-professionele bands een podum. Of het nou eigen werk is of covers zijn, het niveau blijkt steevast hoog te zijn. En toegang is HE-LE-MAAL gratis!
 
20:00 uur Zaal open!
 
22:00 uur Revel
 
Deze band is inmiddels een bekende van Azotod. De 5 heren van ReVeL spelen rock en blues covers uit de jaren 60 & 70 met af een knipoog naar recenter werk. ReVeL zal weer alles uit de kast halen om een gaaf optreden te verzorgen!
 
 
Maak kennis met Arūnas, Tinus Fabian, Lucas en Lex, de vijfkoppige Ska-Rock band Still Recovering!
Een band die het pad naar de top aan het beklimmen is, het duurt misschien even maar ze zijn ervan overtuigd dat ze het gaan halen!
 
Ze zijn de volgende sensatie die op ieders favoriete radiostation te horen zal zijn, althans dat zijn een aantal van de teksten die ze met ons delen.
 
Met de vrolijke, onbekommerde en (voornamelijk) waargebeurde verhalen gaan ze erop uit om hun muziek te delen met zoveel mogelijk mensen.
 
Dans en feest erop los! Het is een gevarieerd zooitje waarbij drie dingen voorop staan. Muziek maken, plezier hebben en natuurlijk de volgende dag weer keihard bijkomen van het optreden!