terug naar de agenda
DO
2
NOV

Live On Stage

JDY & Mainfold

open: 20:00u
aanvang: 20:30u
sluit: 23:00u

Live On Stage bied amateur en semi-professionele bands een podum. Of het nou eigen werk is of covers zijn, het niveau blijkt steevast hoog te zijn!

20:00 uur – Zaal Open.

22:00 uur –  JDY

 
“JDY” is een optelsom van talent, jaren ervaring en de gedrevenheid om muzikaal het verschil te maken. Niet alleen door het etaleren van kwaliteiten, maar ook door overbrengen van emoties op een eerlijke manier.
Voor onze missie hebben we gekozen voor een rock/blues formaat omdat onze roots daar voornamelijk liggen.
Maar er komen ook andere invloeden voorbij zoals jazz, fusion e.d.
 
Als uitgangspunt hebben we het werk van “Black Country Communion”, misschien wat “Zeppelin” soms wat prog. en verder nog wat vroegere en hedendaagse muziekhelden.
Dit betekent niet dat onze muziek gedateerd klinkt. Verre van dat. We geven er een eigen draai aan en mixen het met moderne invulling.
De onderlinge invloeden van de bandleden zijn zo uitgebreid dat er een fijne mix bestaat.
Spelplezier voorop en we spelen nooit een nummer twee keer het zelfde.
Ook op het podium blijven we elkaar en het publiek prikkelen.
Zo blijft een optreden van “JDY” altijd vers en een beleving als je van muziek houd.

20:30 uur – MainFold

Mainfold is een mooie mix van oud en nieuw, hard en zacht, lief en gemeen maar altijd smaakvol. Onze ambitie is vooral om mensen te vermaken met bekende rocksongs al dan niet aangepast aan deze tijd of aan ons eigen interpretatie.

Mainfold bestaat uit ervaren muzikanten die in verschillende muziek disciplines hun sporen ruimschoots hebben verdient. John en Oppy spelen alweer bijna 14 jaar samen in verschillende hoog kwalitatieve bands als Eyes Can’t See ( het rock opera project “Jessy the Malice”) en daaruit volgend de rockband E.C.S. en naast Mainfold ook in “Precious Wood”.

Mainfold speelt een eigenwijze selectie covers op hun eigen manier. Van Toto, Björk, U2, The Osmonds tot aan Demi Lovato. Er zit eigenlijk van alles in het repertoire en heeft een breed scala aan muziek soorten in zich. Daardoor blijft het altijd verrassend en fris.

Dit alles gekoppeld aan een fijne dosis plezier is Mainfold altijd goed voor een leuk avondje stevige muziek.

Met Live On Stage! Ideaal avondje uit: gezellig met vrienden, drankje erbij en de entree is he-le-maal gratis.