terug naar de agenda
DO
7
SEP

Live On Stage

The Radiance

open: 20:00u
aanvang: 20:30u
sluit: 00:00u

Azotod gaat weer Live On Stage!

Een avond met 2 bandjes en een hoop gezelligheid.

Met Live On Stage! Ideaal avondje uit: gezellig met vrienden, drankje erbij en de entree is he-le-maal gratis.

20:30 uur – Mustang Medicine

Mustang Medicine brengt je in een stevige roes van country en blues. In de come down kan het ritme van een stevige galop soms zomaar overgaan in een draf van dromerige pop. Het is maar net waar deze band zin in heeft, een koppig paard kun je wel bedwelmen maar laat zich niet temmen. Liesbeth Hans schrijft de songs en brengt ze op het podium tot leven met gitarist Anne Kruiter en drummer Olaf Bakkes.

www.MustangMedicine.nl
22:00 uur – The Radiance

The Radiance kenmerkt zich door zijn eigenzinnige stijl en keuze van repetoire. Het laat zich het best omschrijven als medolieuze Brit pop van Radiohead & Coldplay maar ook met folkloristische invloeden van o.a. Luka Bloom en Neil Young.

www.TheRadiance.com